Groentepakket


Instagram

Reservatie oogstaandeel groentepakket.

Reservatie oogstaandeel groentepakket

Reservatie oogstaandeel groentepakket
inschrijving oogstaandeel per pakket 52 weken
U kan vanaf seizoen 2019 ook intekenen voor onze pakket oogstaandelen

.
Hoe gaat dit concreet in zijn werk ?

Je tekent in voor minimum 52 weken (1 jaar) bij de start van het nieuwe oogstseizoen april 2019 kan je het eerste pakket verwachten.
De oogstaandelen voor de pakketten worden op wekelijkse basis afgeleverd op een vaste dag en locatie, bij de opstart zal de boerderij op vrijdag zelf als afhaalpunt fungeren,
We bereiden nog een extra afhaalpunt voor in Antwerpen binnenstad (later meer concrete dag en uur voor Antwerpen)

Per oogstaandeel (pakket) heb je recht op een wekelijks assortiment seizoensgebonden groenten gemiddeld tussen de 5 en 7 tal soorten volgens beschikbaarheid op het veld en het seizoen.
1 pakket is goed voor ongeveer 1 volwassen en 1 à 2 kleine kinderen, ben je een grote groenten fanaat dan zal 1 pakket volstaan voor 1 volwassen persoon voor 1 week of indien je weinig groenten eet kom je met 1 pakket toe voor 2 kleine groenten eters.
We werken zowel met de pakketten als in zelfoogst volledig volgens het CSA principe .
(Foto is niet bindend aan het aanbod en ilustreerd slechts)

Nieuw in dit aanbod is dat er wekelijks en jaarrond (52 weken) een vast assortiment basis-groenten mee zullen inzitten namelijk: aardappelen, uien en wortelen (u kan dit selecteren bij de reservatie van uw deelname)
Bv: u verkiest om wekelijks zeker uien en wortelen in uw pakket te hebben dan selecteerd u bij de reservatie in het vakje basis-groenten : uien / wortelen , zo weten wij dat u zeker elke week over deze groenten wenst te beschikken.
Heeft u liever geen basis-assortiment geen probleem wij vervangen dit door een andere op dat ogenblik beschikbare groente.

De basis-groenten worden geproportioneerd volgens afgenomen aantal voorkeur basis-groente : dwz, u kan kiezen voor alle basis-groenten 2 of slechts 1, u zal dan meer basis-groente van 1 soort ontvangen indien u kiest voor slechts 1 basis-groente.

Omdat we werken volgens het CSA principe deelt u in de overvloed bij overaanbod maar evengoed delen boer en consument het risico bij misoogst of tegenslagen bij een teelt.
Daar we een zeer breed pallet aan diverse gewassen telen beperken we het risico op grote verliezen sterk en wordt dit goed opgevangen door de grote verscheidenheid aan teelten.

Zero-Waste:

Onze pakketten worden in herbruikkisten klaargezet en aangeleverd, breng zelf een doos of boodschappentas mee om alle groenten in over te laden bij afhalen van uw pakket.

Instagram


€ 12.50


Aantal